2011. szeptember 27., kedd

Vanish Oxi Action Extra Hygiene folteltávolító - Jelenlegi ára: 800 Ft


A Vanish Oxi Action Extra Hygiene 0, 94l a foltok széles skáláján hatékony: Oxi Foltkeresői* segítenek eltávolítani a foltokat, még a nehezen eltávolítható zsíros szennyeződéseket is. Speciális Hygiene összetevői hatékonyan távolítják el a baktériumok 99, 9%-át
Adagoljon Vanish Oxi Action Extra Hygiene-t minden mosáshoz. Biztonságosan használható különböző anyagokon**, fehér és a legtöbb színes ruhán egyaránt. (*Hidrogén peroxidot és felületaktív anyagot tartalmaz, melyek túlnyomórészt a folttal lépnek reakcióba és hatékonyak a foltok széles skáláján **Olvassa el a ruhán található használati útmutatót. Nem használható gyapjú és selyem ruhákon. )
Mosás
Adagolja a mosószert a szokásos módon és indítsa el a szokásos mosóprogramot. Adjon a mosáshoz 100 ml Vanish Extra Hygiene folyadékot.
Előkezelés:
Adagolja a Vanish Oxi Action Extra Hygiene-t közvetlenül a foltra. Dörzsölje meg a foltot, ha szükséges. Hagyja hatni maximum 5 percig, majd kövesse a mosási tanácsokat.
Áztatás Adjon 100 ml Vanish Extra Hygiene folyadékot 4 l meleg (40 º C-os) vízhez. Áztatás után végezze a mosást a szokásos módon, vagy alaposan öblítse át a ruhákat
Antibakteriális hatás: Adagoljon 1 kanál Vanish Extra Hygiene 4L meleg (max. 40°C) vízhez. Hagyja ázni 1 óráig, majd mossa ki a szokásos módon vagy öblítse ki ruháit.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-10-13 17:43
. Vanish Oxi Action Extra Hygiene folteltávolító - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése