2011. november 25., péntek

FM vezeték nélküli mikrofon, bébiőr, lehallgató - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Új, továbbfejlesztett vezeték nélküli, nagy érzékenységű FM mikrofon. A tápforrás csak 2 db kis méretű ceruzaelem (AAA).
Használatához nem szükséges semmiféle műszaki ismeret, az otthon mindenki által használt FM rádióval fogható a mikrofon jele (amin NeoFM, ClassFM, Kossuth stb... is fogható). Az adási frekvenciát tetszés szerint be lehet állítani 88-108 MHz között egy "üres helyre", ahol nem szól egyetlen adó sem.
A beállítása kb 1 percet vesz igénybe, a rádión keresni kell egy üres helyet, majd pár méter távolságból a képen látható frekvenciaállító hangolható magot addig tekerjük, amíg a vevőben meg nem halljuk saját magunkat. Ezzel a beállítás készen is van. A kiválasztott frekvencián ezek után akár 200-300 méter távolságból is hallhatjuk a mikrofonunk adását.  
A rendkívül érzékeny mikrofonnak köszönhetően a normál emberi beszédet akár 6-8 méteres távolságból is tisztán, érthetően továbbítja, de a nagyon halk suttogás is képes több méteres távolságból is felerősíteni.
Figyelem! A hatótávolságot nagyon sok tényező befolyásolja (rádióvevő érzékenysége, terepviszonyok, épületek, falak minősége, az antenna pozíciója). A maximális hatótávolság eléréséhez a következőkre érdemes odafigyelni: 1; az adó antennája lehetőleg függőlegesen álljon (például szekrény mögött lógjon) 2; Vevőnek érdemes régebbi fajta, "tekerős" hangolású analóg rádiót használni.
Az adó jele akár egy mobiltelefon vagy mp3 lejátszó FM rádiójával fogható, de ezeknek az érzékenysége általában rosszabb, mint az említett analóg rádiók esetében, így valamivel a hatótáv is kisebb lesz!  
Műszaki adatok:
Tápfeszültség: 3V, 2 db AAA méretű kis ceruzaelem
Működési idő: Jó minőségű elemekkel több, mint 1 hét folyamatos üzem
Hatótávolság: nyitott területen, szabad rálátással, érzékeny vevővel kb. 250 méter. (házak, épületek között 30-100 méter)
Frekvencia: FM 88-108 MHz között tetszőlegesen beállítható
Fizikai méretek: 64x39x14mm (hosszúságxszélességxmagasság), antenna: ~75 cm
Az antenna mérete kisebbre is vágható, de a rövidebb antennához kisebb hatótáv párosul!  
A terméket illegális célokra, mások lehallgatására használni szigorúan tilos! A vevő automatikusan vállal minden jogi felelősséget a termékkel és annak használatával kapcsolatban.


Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 18:21
. FM vezeték nélküli mikrofon, bébiőr, lehallgató - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése