2011. március 28., hétfő

7 éj főszezon - Tópart Kemping,1 Ft-ról, NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Tópart Kemping*** - Szombathely
Utalvány maximum 5 fő részére
Érvényes: 2011. július 1 - től - 2011.  december 30-ig
Fizetés: átutalással, vagy üdülési csekkel (10% felár)
Turnusok: szombattól szombatig
Idegenforgalmi adó: 360 Ft/fő/éj
7 éjszaka szállás 4-5 személyes komfortos faházakban, gyönyörű környezetben, a Csónakázótó partján, a Kalandváros, az Élményfürdő és a Falumúzeum közvetlen szomszédságában.
A kemping saját étterme mellett a szomszédos Tóvendéglő impozáns teraszán hétköznapokon 750 Ft-ért kínáljuk a napi menüt, a hétvégén pedig a családi ebéd keretében a gyermekmenü 6 éves korig ingyenes
A Kalandvárosról:
"Kevés olyan helyszín van a Föld nevű bolygón, ahol felnőttek és a gyerekek egyszerre érzik jól magukat. A felállás rendszerint az, hogy ahol a felnőttek időznének, ott a csemeték éppen halálra készülnek unni magukat, ezért rosszalkodnak, ahol viszont a gyerekek tombolnak örömmel, ott a szüleik gyomra szorul össze az aggodalom miatt.
No ezért zseniális a Kalandváros mint rendkívül aprólékosan megtervezett, nagyméretű szuperjátszótér, amelynek nemzetközileg tesztelt játékai elég kreatívak és vonzóak ahhoz, hogy a gyerekek órákig, napokig ne unják meg őket. Ugyanakkor elég biztonságosak ahhoz, hogy a szülők néhány perc után rájöjjenek, hogy a hagyományos játszóterekhez képest itt jóval kevésbé kell vigyázó szemeiket a csemetére vetniük; sokkal inkább lazulhatnak a füvön vagy egy padon, vagy éppen sörözhetnek a büfé teraszán. "
A Tófürdőről:
"A nép kedvence a Kalandmedencének nevezett valami a maga 800 négyzetméterével. Az élménymedencékben szokásos sprickák és buborékgyárak mellett külön említést érdemel az ország valószínűleg legvadabb vadvize, amely nem egyszerűen körbesodor, de a bikaerős fúvókák képesek enyhébb sérüléseket és kellemes riadalmat okozni, amelyeket kellő hangerejű sikongatással díjaznak a boldog vendégek. A medencéhez tartozik még egy ingyenes, 12 méter hosszú, a párhuzamos lesikláshoz is elég széles csúszda. Mondani is felesleges, a gyerekeket – és a lélekben gyereknek maradt felnőtteket - lerobbantani sem lehetne innen, ha nem állítanák meg alkalmanként a már említett vadvíz és a jakuzzi-szerű dögönyözők kedvéért.
A legkisebbeknek egy felturbózott gyermekmedence, az úszni kívánóknak egy 50 méteres feszített víztükrű úszómedence áll rendelkezésére. Ez utóbbihoz nyúlványszinten csatlakozik egy kisebb medenceszerű öböl, amelyben általában tinédzserek őrjöngnek, jogosan. "
A Falumúzeumról:
"A leglátványosabbak az utcasoron elhelyezkedő lakóházak, melyek nemcsak különböző vasi kistérségekről érkeztek, hanem különböző társadalmi rétegekhez, sőt különböző nemzetiségekhez tartoztak. Van tehát szegényparaszt, tehetős paraszti és nemesi porta, valamint magyar, német, horvát és szlovén lakóház. Szemléletesen láthatjuk a tüzelőberendezések változatait és táj jellegzetes építészeti megoldásait, beleértve az őrségből idetelepített, központi dombtetőn álló kerített házat.
A lakóépületek berendezése is eredeti. Bemenni ugyan nem lehet, de a nyitott ajtókból látható tárgyak segítségével pontos képet kapunk a hajdani életmódról. A házak mellett komplett gazdasági udvarok, melléképületek, műhelyek, sőt egy pincesor és egy harangláb is ide lett költöztetve. "
Az utalványon feltüntetjük a liciten elért árat névértékként. Amennyiben a fenti ajánlatot a nyertes nem kívánja igénybe venni, az utalvány felhasználható a kibocsátó szolgáltatásainak listaáron történő igénybevételére. Az utalvány szabadon átruházható


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-03-28 19:14
. 7 éj főszezon - Tópart Kemping,1 Ft-ról, NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése