2011. május 31., kedd

Max Planck válogatott írásai - Jelenlegi ára: 1 925 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Max Planck válogatott írásaiA könyv listaára: 2350 Ft. Leírás:
Max Planck a fizika egyetemes történetének egyik legnagyobbja, a kvantummechanika forradalmának elindítója, a modern fizika egyik pápája. Tudománytörténetileg aligha túlbecsülhető fizikai felfedezései és koncepciója kialakítása mellett volt érkezése a filozófiát is művelni, olyannyira, hogy komolyabb filozófiatörténeti összefoglalásokból sohasem hiányozhat az ő gondolatainak számbavétele sem. Természetesen filozófiai gondolatainak kifejtésekor is a fizikából indult ki, és jóllehet, legtöbb tanulmánya (a mostani, remek válogatás is erről tanúskodik) a fizikai világképpel, az új fizika világképével, a fizikai világnézettel foglalkozik, nála szó sincs a szaktudományos eredmények filozófiává öblösítéséről. Planck tulajdonképpen ontológiát művel (mintegy Hartmann és Whitehead módjára), vagyis az empirikus, tapasztalati, fizikai valóság lehetőségének feltételeit kutatja, azt keresi és elemzi, mi áll a fizikai jelenségek mögött, mi biztosítja, hogy a fizikai leírások rendszeres egészről tanúskodnak (a görög értelemben vett kozmosz és nem káosz). Éppen kérdésfeltevéseinek ilyen jellege okán az ontológia Plancknál is természetesen megy át metafizikába, egy Arisztotelész óta folyamatosan tartó nagy hagyomány értelmében. Planck filozófiai gondolatai roppant mélyen szántóak, de - írás- illetve előadásmódja emberközelisége révén - azt az illúziót kelthetik, hogy mindenki megértheti őket. Komoly haszonnal - csak azok forgathatják e kötet tanulmányait, akik rendelkeznek némi (ha nem is egyetemi szintű) filozófiai műveltséggel. ISBN: 978-963-279-093-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 925 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 08:31
. Max Planck válogatott írásai - Jelenlegi ára: 1 925 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése