2011. május 26., csütörtök

Power Balance energikus nyaklánc!FEKETE!Nézd meg! - Jelenlegi ára: 990 Ft

AJÁNDÉKOZNI ÖRÖM!!!!
SAJÁT MAGUNKAT IS!
Power Balance energikus nyaklánc!
Szervezetünket minden nap káros hatások érik, mint például a stressz, vagy a televízió, a számítógépek, a mobil telefonok okozta káros hatások.
A Power Balance nyaklánc segítségével visszanyerheti erejét, és teljesen megújulhat!
Ön is tartósan úgy érzi, hogy kimerült, nincsen energiája sem saját magára sem a családjára? Otthonunkban és munkahelyen is folyamatos elektromágneses sugárzásnak vagyunk kitéve, amely negatív hatással van szervezetünkre.
A Power Balance nyaklánc-al szervezetünk egyensúlyba kerül, így fizikai és mentális teljesítőképességünk javul, erősödik az immunrendszer, tartóssá válik az általános jó közérzet.
A Power Balance egy forradalmi technológia, mely My larhologramokat használva pozitívan hat az emberi test természetes energia mezejére; javítva az egyensúlyt, erőt és a hajlékonyságot. Profi sportolókkal kifejlesztett termék, legfőbb hatása a magasabb fizikai teljesítőképesség, de nemcsak sportolóknak, hanem minden fizikai munkát végzőnek ajánljuk.
100% sebészeti minőségű szilikonból készülnek. Anyagából kifolyólag könnyen tágul, így könnyen felveheti. A nyaklánc két hologramot tartalmaz, így ugyanolyan hatással rendelkezik, mint a többi Power Balance termék. Ezen felül teljesen egyedi stílust nyújt viselőjének. Egyaránt ajánljuk sportolás közben, valamint mindennapi használatra bárkinek, aki szeretné megtapasztalni a Power Balance termékek pozitív hatásait.
A nyaklánc hossza kb.  55-60-cm közötti.
Ha ajándékot kerestél akkor most megtaláltad!
MINDENT EGY HELYEN, ÍGY EGY
POSTAKÖLTSÉGGEL
MEGY!!!!!
Nézz körül nálam sok jó termék közül válogathatsz!!!
Amint a számlámra érkezik az összeg (vételár+postaköltség), másnap a postára adom a terméket!
Kérlek kizárólag e-mailben beszéljük meg a részleteket!  
Amennyiben a licit lejárta után 5napon belül nem jelentkezel és 10nap után sem fizeted ki a terméket, negatív értékelést adok a Vatera felé!  
Kérlek, csak akkor licitálj, ha komolyan gondolod
a vásárlást!
KÖSZÖNÖM!



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 00:37
. Power Balance energikus nyaklánc!FEKETE!Nézd meg! - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése